Pavojus iš Baltarusijos. Lukašenka gali sugriauti Ukrainos puolimą  (1)

Generolas majoras paaiškino, kokius pavojus Ukrainai iš tikrųjų kelia Baltarusija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių karininkas Sergejus Krivonosas, kalbėdamas apie Lukašenkos sveikatos problemas ir režimo Baltarusijoje pasikeitimo perspektyvas, sakė, kad Rusija gali pasinaudoti šiuo momentu savo tikslams. Interviu su ukrainiečių generolu Sergejumi Krivonosu televizijos kanalui „Pryamiy TV“ galite pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos žvalgybos karininkas ekspertas sakė: „Rusų užduotis siekiant sumažinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pajėgumus – ištempti frontą. Jie gali ištempti frontą suaktyvindami veiksmus tiesiogiai Baltarusijos kryptimi, pirmiausia tai susiję su Pakese, su Voluine, su Severščina“.

„Užduotis Nr. 1 jiems yra ištempti šias pajėgas, ištepti jas kaip sviestą ant sumuštinio“, - savo požiūrį šiuo klausimu išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras.

Sergejus Krivonosas pabrėžė, kad pagrindinis pavojus Ukrainai gresia iš Baltarusijos Respublikos: „Kai viskas bus ištempta, apie jokį galingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą negali būti nė kalbos, nes lauksime priešo puolimo nuo Baltarusijos sienos. Taigi, kalbant apie juos pačius, jie viską daro visiškai teisingai. Jie viską aiškiai apskaičiuoja ir supranta, kokios yra mūsų silpnosios ir stipriosios pusės. Jie supranta, kad mes neturime tiek išteklių, kad galėtume tęsti puolimą ir apimti dideles teritorijas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(28)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: