Rusijoje tikra isterija. Zalužnas „okupavo“ RosTV  ()

Zalužnas kelia paniką Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas tinklaraštininkas Romanas Cimbaliukas, kasdien supažindinantis ukrainiečius su smarkiai besikeičiančia Rusijos propagandos retorika, pareiškė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas užtvindė priešo televizijos eterį. Propagandistai vis dažniau spėlioja, kur iš informacinio lauko dingo Zalužnas, pateikdami neįtikimiausias teorijas.

Analitinį Romano Cimbaliuko vaizdo įrašą galima pamatyti „YouTube“ kanale.

Vienas iš protingiausių RosTV kalbėtojų, Rusijos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Michailas Chodarenokas, išsakė nuomonę, kad Zalužnas buvo užsiėmęs pasirengimu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakoms, todėl neturėjo laiko viešiems pasirodymams. Rusijos karininkas užsiminė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas, kuris juos taip gąsdina, prasidės netrukus, o tai, jo nuomone, patvirtina staigus Zalužno dingimas.

Ukrainiečių žurnalistas paaiškino, kaip interpretuoti viešus rusų karininko pareiškimus: „Pulkininkas Chodarenokas ir toliau programuoja Rusijos visuomenę pralaimėjimui, sakydamas, kad kas bus, to neišvengsi. Taip, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai ateina jūsų sūnų, kurie dėl nežinomų priežasčių atsidūrė Ukrainoje“.

 

Rusijos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Chodarenokas vienoje iš daugelio Rusijos televizijos politinių laidų spėja štai ką: „Tiesiog šiurpas krečia ir plaukai piestu stojasi. Net nenoriu to kartoti, nes tai atrodo ne vietoje. Kas iš tikrųjų vyksta? Pasirengimas puolimui iš tikrųjų įžengė į baigiamąjį etapą. Generolas Zalužnas šiuo metu dirba su kariais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(1)
(138)

Komentarai ()

Susijusios žymos: