„Atskleidžia kortas“. Nevilties apimtas Putinas demonstruoja savo pažeidžiamumą  ()

Pasak Didžiosios Britanijos oro vicemaršalo Šono Bello, Rusija kurdama „Kinžal“ praleido daug metų ir išleido milijardus dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beviltiškai siekdama, Rusija griebiasi savo pažangių raketų, sakė britų karo analitikas ir oro vicemaršalas Seanas Bellas, pasigirdus pranešimams, kad Ukraina dabar turi galimybę perimti įvairių tipų rusiškas raketas. Apie tai praneša „Sky News“.

Pastarieji įvykiai patvirtina, kad Rusijai baigiasi raketų atsargos, taip pat 400 dronų, įsigytų iš Irano.

Rusijos Federacija yra priversta išnaudoti savo modernias raketas, ypač „Kinžal“, kurios Rusijos Federacijoje vadinamos hipergarsinėmis, tai yra, jų skrydžio greitis yra penkis kartus didesnis už garso greitį.

Tačiau tuo pat metu Putinas yra priverstas „atskleisti kortas“.

„Tai rodo turimas galimybes, bet taip pat pažeidžiamumą ir apribojimus. Vakarų šalys dabar gali susidaryti idėją apie Rusijos Federacijos galimybes ir greitai sukurti kontrtechnologijas“, - aiškino jis.

„Rusija praleido daug metų ir išleido milijardus dolerių kurdama tokias raketų sistemas kaip „Kinžal“. Tuo pačiu metu rusai sukūrė puikią atgrasymo priemonę – kol jos nebuvo pradėtos naudoti“, – aiškino jis ir pridūrė, kad Jungtinės Valstijos ir kitos Vakarų šalys stengiasi neišnaudoti viso turimo potencialo jokiame konflikte, kad „neatskleistų kortų“.

 

Bellas taip pat paaiškino, kad Britanija nesijaudina, kad „Storm Shadow“ technologija gali patekti į rusų rankas, nes tai gana senas, 25 metų senumo produktas.

Tai taip pat taikoma „Patriot“, kuris naudojamas nuo 1984 m.

„Mažai tikėtina, kad Ukrainoje bus įdiegtos pažangiausios technologijos, baiminantis, kad Rusija ir Kinija galės jas pasiekti ir analizuoti“, – aiškino Bellas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(1)
(112)

Komentarai ()