[ŽT] „Pasigirdo lėktuvo ūžesys, o paskui smogė sprogimai“. Mariupolyje panika, skelbiama apie Ukrainos puolimą (Video)  ()

Okupuoto Mariupolio gyventojai pranešė apie sprogimus netoli oro uosto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-20 [ŽT] „Pasigirdo lėktuvo ūžesys, o paskui smogė sprogimai“. Mariupolyje panika, skelbiama apie Ukrainos puolimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuoto Mariupolio gyventojai pranešė apie sprogimus netoli oro uosto. Sprogimo vietoje siautėjo stiprus gaisras, per miestą „skubėjo“ „policija“, įsibrovėliai ir greitoji pagalba. Miestiečių teigimu, jie išgirdo lėktuvo ūžesį, po kurio pasigirdo trys sprogimai.

Įvykio filmuotą medžiagą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka rašo, kad Rusijos oro gynyba bandė sunaikinti oro taikinį, tačiau tradiciškai pasirodė bejėgė.

„Mūsų žmonės praneša apie sprogimus tarp Agrobazos kaimo (faktiškai besiribojančio su miestu) ir miesto“, – patikslino jis.

 

Rusijos propagandistai rašo apie keturias raketas, skridusias į senojo oro uosto teritoriją. Pirminiais rusų duomenimis, aukų nėra. Tuo tarpu viešuose okupantų puslapiuose kilo panika: jie išsigando aktyvių raketų atakų įsibrovėlių užnugaryje ir laukia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: