[ŽT] JK skelbiama sensacija. „Belgorodas yra gimtoji Ukrainos teritorija“ (Video)  ()

Rusijos propagandistė Skabejeva pasipiktino Vakarų reakcija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistė Skabejeva pasipiktino Vakarų reakcija į gilų „Rusijos savanorių korpuso“ sukilėlių, įžengusių į Rusijos užnugarį ir įsitraukusių į kovą su Rusijos armija, reidą. Tiesioginės transliacijos metu Skabejeva „sprogo“ komentuodama Vakarų karo ekspertų ir politikos apžvalgininkų pareiškimą, kurie pažymi, kad po metų karas atėjo į Rusijos Federacijos teritoriją, o V. Putino planas dėl „mažo pergalingo karo“ žlugo.

Na o buvusio britų armijos vado lordo Richardo Dannatto žodžiai Skabejevą galutinai pribaigė: anot jo, Belgorodo sritis yra gimtoji Ukrainos teritorija, todėl oficialus Kyjivas turi visą teisę vykdyti karines operacijas savo teritorijoje.

 Vaizdo įrašą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

 

„Nenuostabu, kad šiandien Vakaruose dėl to pati tikriausia šventė. Britų televizijos kanalas ITV ne be džiaugsmo praneša, kad karas pagaliau atėjo į Rusijos teritoriją. Be to, buvęs britų kariuomenės vadas lordas Dannatas sako, kad padėtis Belgorodo srityje yra artėjančio kontrpuolimo ženklas, o Anglijos lordas patį Belgorodo regioną vadina Ukrainos teritorija“, – piktinosi Skabejeva.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(0)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: