Susidorojo akimirksniu. Kas nutiko žurnalistui, kuris paskelbė interviu su Prigožinu  ()

Ukrainos išdavikas ir teroristas Dolgovas buvo atleistas po interviu su Prigožinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prokremliškas propagandistas Kostantinas Dolgovas buvo atleistas iš propagandinio projekto „Telega ONLINE“ po interviu su „Wagner“ savininku Jevgenijumi Prigožinu.

Apie tai Ukrainos išdavikas rašė savo paties „Telegram“ kanale, praneša Censor.NET.

Dolgovas tvirtina, kad kitą rytą po interviu paskelbimo jam buvo pranešta apie jo atleidimą.

„Ir jie pasakė tiesiai šviesiai: mane atleido dėl interviu su Prigožinu. Projekto prodiuseriai man pasakė, kad sprendimas atleisti buvo priimtas po skambučių iš „viršaus“. Manau, kad žinau, kas vyksta. Kažkodėl šie paslaptingi „skambučiai“ įsižeidė dėl kai kurių Prigožino pareiškimų, kurie buvo išgirsti, bet Jevgenijui Viktorovičiui jie, tikriausiai, nieko negali padaryti“, – rašoma įraše.

 

Dolgovas pažymėjo, kad „Telega ONLINE“ projektą finansuoja Interneto plėtros institutas. Institutą 2015 m. įkūrė Rusijos elektroninių ryšių asociacija, Interneto iniciatyvų plėtros fondas, Žiniasklaidos komunikacijų sąjunga, Regioninis interneto technologijų bendruomenės centras ir „LiveInternet“ kūrėjas Hermanas Klymenko, remiamas prezidento administracijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(2)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: