Kažkas vyksta tarp Pugačiovos ir dukros. Tinklas ūžia ir spėlioja  ()

Dainininkė nustebino savo poelgiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsi dainininkė Alla Pugačiova nustebino savo poelgiu. Gegužės 25 d., 52-ąjį gimtadienį šventė vyriausioji dukra Kristina Orbakaitė. Tačiau mama nuo jos nusisuko.

Kasmet Diva viešai sveikino dukrą su gimtadieniu. Viskas pasikeitė 2022-aisiais, kai dainininkė pirmą kartą savo socialiniuose tinkluose ignoravo Orbakaitės šventę. Tada žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad Pugačiova nusprendė „laikytis atokiau“. Viešai neatskleista informacija tvirtino, kad Orbakaitei nepatinka „medija“, tada jos mama nusprendė atsisakyti viešų sveikinimų.

Tačiau netrukus pati Pugačiovos dukra parodė, kad nesigėdija gerbėjams parodyti savo santykių su mama. Šių metų balandį Orbakaitė išleido dainą „Alla dainuos“, kurioje jautriai prabilo apie Primadonną. Tačiau tai situacijos nepakeitė.

Pugačiova vėl ignoravo dukters gimtadienį. Ji nepaskelbė sveikinimų „Instagram“ ir net nepasveikino Orbakaitės „Istorijose“. Tik primadonos vyras komikas Maksimas Galkinas kukliai pakomentavo Orbakaitės publikaciją ir parašė: „Su gimtadieniu“.

 

Nors mama dainininkės nepasveikino, viešai į ją kreipėsi Filipas Kirkorovas. Jis pavadino ją „podukra“, pareikšdamas, kad jo santykiai su Orbakaite buvo sukurti „nepaisant visko“. Yra žinoma, kad Kirkorovas yra tik keleriais metais vyresnis už Pugačiovos dukrą. Kai jis vedė Primadonną, jam buvo 27 metai, o Orbakaitei – 23 metai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(7)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: