„Tai prasidėjo.“ Skelbiama kova dėl sosto, į traukinį bando įšokti Girkinas  ()

Rusijoje prasidėjo didelės bėdos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pralaimint karą prieš Ukrainą, Rusijoje prasidėjo didelės bėdos. Tai rodo „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino veikla. Apie tai savo „Telegram“ tinklaraštyje rašė Rusijos čekistas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas.

Kuo prastesni dalykai yra Rusijoje fronte, tuo labiau Prigožinas kursto Rusijos karinę ir politinę vadovybę. Yra pagrindo manyti, kad jis, jausdamas režimo silpnumą, ruošiasi kovai dėl valdžios.

Girkinas įsitikinęs, kad „Wagner“ savininkas yra kai kurių žmonių projektas, kurie su jo pagalba nori užgrobti valdžią Rusijos Federacijoje.

Nusprendė pasinaudoti Prigožinu. Ir net spėju, kas... GYVULIAI. Jie pirmi jį ir surys, jei  „pasiseks“ nutempti į valdžią... Ir taip! Bėdos jau prasidėjo, jei kas dar nesuprato“, – rašė rusų diversantas.

Beje, pats Strelkovas, kartu su savo kraštutinių dešiniųjų „piktų patriotų klubu“, matyt, ruošiasi taip pat aktyviai dalyvauti šioje „sumaištyje“. Jis ir jo bendražygiai to net neslepia.

 

Diversantas sėkmingai reiškiasi destabilizuodamas režimą, delegitimizuodamas Kremlių ir šalies karinę vadovybę. Rusijos Federacijos generolus jis pavadino „gaidžiais be garbės“ už tai, kad jie nereaguoja į Prigožino išpuolius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(2)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: