[ŽT] Skelbiama, kada į Ukrainą atvyks JAV smogiamoji jėga (Video)  ()

Amerikos žvalgybos pareigūnas paskelbė datą, kada baigsis vienas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas ir prasidės antrasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas .


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV žvalgybos pareigūnas Davidas Longas paaiškino, kad F-16, kaip ir kita karinė technika, atvyks tuo momentu, kai prasidės antrasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas.

Paklaustas apie aviacijos koaliciją ir sąjungininkų naikintuvų tiekimą Ukrainai buvęs JAV žvalgybos pareigūnas Davidas Longas išreiškė savo ekspertinę nuomonę televizijos kanale „Priamyi“.

Pasak buvusio JAV oro pajėgų žvalgybos pareigūno, kariniai orlaiviai kartu su tankais „Abrams“ atvyks per 4–5 mėnesius, o tai turėtų sutapti su pirmosios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolamosios operacijos pabaiga ir antrosios pradžia. Pilotams reikės laiko treniruotėms.

Patyręs amerikiečių žvalgybos pareigūnas sakė: „Tai labai gerai, nes maždaug tuo pačiu metu į Ukrainą atvyks ir tankai „Abrams“.

 

Tai bus naujas didžiulis žingsnis į priekį. Tikėtina, kad šiuo metu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas baigsis ir vėliau seks dar vienas puolimas“, – užtikrintai pareiškė Davidas Longas, darydamas prielaidą, kad naikintuvai ir amerikiečių tankai Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms bus reikalingi ne pirmam kontrpuolimui, kuris įvyks artimiausiu metu, o antrajam etapui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(1)
(68)

Komentarai ()