[ŽT] „Viską susprogdino! Ten visiškas chaosas.“ Šokiruota propaganda skelbia, kas nutiko užnugaryje  ()

Rusijos kariuomenė susiduria su organizaciniu chaosu tiek fronto linijoje, tiek užnugaryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais ir praneša, kad Rusijos Federacijos okupacinės armijos gretose aktyviai veikia Ukrainos diversantai. Užvakar du iš jų Rusijos kariuomenės amunicija susprogdino sandėlius. Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo Rusijos Z-žurnalistas iš Maskvos Michailas Lučinas, kurio teigimu, diversantai buvo sugauti ir išsiaiškinta, kad jie dirba Ukrainos specialiosioms tarnyboms.

Be to, Rusijos kariuomenės vadas pažymi, kad dėl neaiškios priežasties sugauti buvo greitai paleisti.

„Mūsų padalinyje du vaikinai susprogdino sandėlius su amunicija – dirbo slapta. Sugavo, sužinojo – sako, taip, dirbo SBU už pinigus. Ir tada paleido. Iš karto. Kaip tai atsitiko?  Neturiu supratimo. Viskas įvyko taip greitai, kad net nespėjo jų išsiųsti į fronto liniją, kur tokius vyrukus ištinka širdies priepuoliai, taip būna. Jie juos paleido“, - jis rašo jis.

 

Taigi, Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo išvakarėse Rusijos kariuomenė susiduria su organizaciniu chaosu tiek fronto linijoje, tiek užnugaryje, kur iš visų jėgų dirba ir diversantai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: