„Kinija nepadės.“ Generolas skelbia geriausią būdą, kaip vienu smūgiu sunaikinti Putiną  ()

Generolas majoras Sergejus Krivonosas įvardijo veiksmingą Vakarų rankose esantį įrankį, kuris padės kovoti su V. Putinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei yra galimybė greitai ir veiksmingai sunaikinti V. Putino režimą, tai yra ekonominės sankcijos. Tokios nuomonės laikosi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Sergejus Krivonosas. Generolas majoras taip pat įsitikinęs, kad priešo karinių objektų sužlugdymas yra svarbus pasirengimo kontrpuolimui etapas, tačiau geriausia tai padaryti šio svarbaus karinio įvykio išvakarėse. 

Sergejaus Krivonoso interviu „Novyj fabrik“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Buvęs Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriaus pavaduotojas įvardijo, jo nuomone, geriausią kovos su dabartine Rusijos valdžia būdą: „Būtina toliau stiprinti mūsų strateginių partnerių sankcijas diplomatiniu lygmeniu. Tai gali būti gana veiksminga.“

 

„Nors rusai gana greitai prisitaiko prie sankcijų, bet jei nukirpsime jų kanalus visomis kryptimis, jiems bus sunkiau. Ir net Kinija jiems nepadės“, - pridūrė Ukrainos kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(0)
(45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: