[ŽT] „Putinas pats surengs perversmą Kremliuje.“ Skelbiama netikėta žinia  ()

Valdančiuose Rusijos sluoksniuose įsivyrauja nesantaika ir ginčai, o tai anksčiau ar vėliau prives prie „rūmų perversmo“ Kremliuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos žurnalistas Glebas Pianychas mano, kad Vladimiras Putinas pergudraus save, pasirinkdamas, kaip jam atrodo, labai gudrų derinį. Tačiau šis derinys jam bus lemtingas ir jis neteks sosto. Taip pats Putinas Kremliuje pradės „rūmų perversmą“. „Geriausias to patvirtinimas yra tai, kad Putinas metus ir 3 mėnesius visiškai griauna savo sukurtą sistemą. Korupcijos, nepotizmo, spaudimo draugiškoms kaimyninėms šalims sistemą“, – pabrėžė žurnalistas.

Vengrijoje, Armėnijoje, Azerbaidžane, Kazachstane, anot Pianycho, o anksčiau ir Ukrainoje visada buvo apmokamų Putino šalininkų. Bet dabar šios šalys nusisuka nuo Rusijos diktatoriaus. „Jie pamiršo, kad ėmė iš jo pinigus, ir pasakė, kad nepažįsta jokio Putino. Dabar tai yra bendras reiškinys“, – sakė jis.

 

Kadangi Putinas pasuko savęs naikinimo keliu, jis tikrai padarys ką nors, kas jam kainos poziciją. Taip Putinas pats save nuvers.

(33)
(2)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: