[ŽT] JK pastatė Rusiją į vietą. „Ukraina turi teisę“  ()

Didžiosios Britanijos užsienio reikalų ministerija pripažino, kad teisėti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariniai tikslai už Ukrainos sienų yra savigynos dalis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-31 [ŽT] JK pastatė Rusiją į vietą. „Ukraina turi teisę“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reaguodamas į dronų ataką Maskvoje, Didžiosios Britanijos užsienio reikalų sekretorius Jamesas Cleverley pareiškė, kad Ukraina turi teisę gintis ir panaudoti savo karinę jėgą už jos sienų, praneša „Sky News“.

„(Ukraina – red.) turi teisę panaudoti jėgą už savo sienų, kad pakenktų Rusijos galimybėms nukreipti ją prieš pačią Ukrainą“, – komentavo diplomatas.

Šis faktas yra neginčijamas ir turi būti priimtas.

Rusijos užsienio reikalų ministerija pranešė, kad Kyjivas, neva JAV siūlymu, surengė bepiločių lėktuvų ataką, siekdamas įbauginti civilius gyventojus ir pasėti tarp jų paniką. Rusijos diplomatai tvirtina, kad visi bepiločiai orlaiviai buvo numušti, tačiau smūgiai esą neturėjo karinės reikšmės.

 

„NATO pareigūnų patikinimai, kad Kyjivo režimas nepuls į Rusijos teritorijos gilumą, pasirodo absoliučiai veidmainiški“, – piktinasi kolosalius Rusijos Federacijos pažeidimus seniai pamiršusi įstaiga.

Tuo pačiu diplomatai nekomentuoja Rusijos Federacijos prezidento žodžių, kuris ne kartą yra pareiškęs, kad nepuls Ukrainos ir neaneksuos Krymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()