„Jie turi tokius ginklais, kokių mes nesame regėję. Nežinau, kaip jie išgyvens.“  (1)

Rusijos karo propagandistai pripažįsta sunkią okupantų padėtį fronto linijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai pripažįsta sunkią okupantų padėtį fronto linijoje, pažymėdami mažas galimybes rusams išgyventi susirėmimuose su ginkluotosiomis pajėgomis. Rusijos Z-žurnalistas iš Maskvos Michailas Lučinas savo „Telegram“ kanale papasakojo apie vieną iš Rusijos armijos snaiperių dalinių, prognozuodamas jam sunkią ateitį.

Lučinas sakė, kad aštuoniems snaiperiams Rusijos padalinyje yra skirti tik 2 modernūs šautuvai. Likusieji priversti kovoti su senu sovietiniu šlamštu, kuris visais atžvilgiais yra prastesnis už Ukrainos ginklus. Be to, priešais rusus iš Ukrainos stovi snaiperiai su moderniausiais šautuvais ir taikikliais, kurių vienetas kainuoja kelis tūkstančius dolerių.

Z-žurnalistas yra skeptiškai nusiteikęs dėl rusų galimybių išgyventi susidūrus su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis.

Kokios galimybės išgyventi šiems vaikinams, nežinoma. Priešais mus dirba snaiperiai (matėme jų taikiklius, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ekipuotę) su naujausiais šautuvais ir taikikliais, kurių kiekvieno vertė siekia iki kelių milijonų rublių“, -  rašo jis.

 

Be to, rusai tiesiog negali sau leisti ginklų, kuriuos turi Ukrainos kariuomenė, o įsibrovėliai jų neturės iki karo pabaigos.

„Iki karo pabaigos garantuotai nepamatysime priešo ginklų. Šiuo metu iš 8 snaiperių tik du turi šautuvus", – rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(206)
(3)
(203)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: