„Jie sveria 50-60 tonų. Traiško visus.“ Lenkijos prezidentas rėžė galingą kalbą  ()

Duda: Putinas dar nepralaimėjo karo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai vis dar yra Ukrainos teritorijoje ir turi galią – tai reiškia, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas vis dar nepralaimėjo karo.

Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda tai pasakė interviu, praneša Censor.NET su nuoroda į Liga.net.

„Putinas dar nepralaimėjo karo. Tikiuosi, kad Putinas jį pralaimės. O kol kas turime padėtį, kai Rusijos volas traiško Ukrainą, kiekvieną dieną fronte žūsta šimtai žmonių. Rusų – daugiau nei 100 mln., ukrainiečių – mažiau nei 40 mln. Jau vien šis skirtumas parodo, kas čia turi pranašumą. Rusams žmogaus gyvybė nieko nereiškia, ukrainiečiams kiekviena gyvybė aukso vertės“, – sakė Duda.

Jis pabrėžė, kad Rusijos Federacija yra branduolinė valstybė, turinti „milžinišką ginklų arsenalą“.

„Kodėl juokiamės, kad Rusija ištraukia praėjusio amžiaus septintojo dešimtmečio tankus? Kiekvienas tankas sveria nuo 50 iki 60 tonų. Jei važiuoja, jis traiško, nesvarbu, modernus ar ne“, – sakė Lenkijos prezidentas.

 

Duda pabrėžė, kad Putinas pralaimės karą, kai Rusijos armija bus išstumta už tarptautiniu mastu pripažintų Ukrainos sienų.

„Tada sakysime, kad jie nieko negavo dėl šio karo, kad jų planas pavergti Ukrainą žlugo, jų imperinės ambicijos buvo užgniaužtos, jie prarado šimtus tūkstančių žmonių“, – reziumavo politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(0)
(72)

Komentarai ()