[ŽT] „Tai nėra gera žinia.“ Carevas skelbia paniką, kokiomis raketomis Ukraina smogė Rusijai  (3)

O. Carevo teigimu, Ukrainos kariuomenė ėmė greitai atnaujinti raketas S-200, kurių Ukraina turi labai daug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos bendradarbis, buvęs Regionų partijos narys Olegas Carevas skambina pavojaus varpais ir tvirtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo perdaryti ir paleisti į RF senas sovietines raketas S-200 „Angara“, kurių atsargos Ukrainoje yra labai didelės. Savo „Telegram“ kanale jis rašo, kad prieš dieną  Belgorodo srityje, 50 kilometrų nuo sienos, buvo aptikti S-200 raketos fragmentai.

Ten taip pat rasta 15 metrų skersmens ir 3 metrų gylio duobė. Pasak kolaboranto, raketa buvo struktūriškai pertvarkyta į balistinės raketos analogą: jos skeveldrinė galvutė buvo pakeista labai sprogstamąja.

„Šiame kare senosios raketos S-300 jau buvo naudojamos smogti antžeminiams taikiniams. Atrodo, kad atėjo eilė S-200. Tai nėra gera žinia, nes, kartoju, tokių raketų Ukrainos sandėliuose yra labai daug“, – rašo jis.

 

Be to, O. Carevas pažymi, kad, matyt, Ukraina dabar vykdo bandomuosius Rusijos karinių objektų apšaudymus, rengdama vis sudėtingesnius ir rimtesnius raketų smūgius prieš Rusijos Federaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(254)
(3)
(251)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: