[ŽT] Legionas „Rusijos laisvė“ skelbia skubų pranešimą – kas vyksta (Video)  (1)

„Ketiname išvaduoti visą Rusiją – nuo ​​Belgorodo iki Vladivostoko.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legionas „Rusijos laisvė“ skelbia skubų vaizdo pranešimą, patvirtinantį „rossMI“ informaciją apie kautynes ​​Rusijos Federacijos Belgorodo srityje. Kovotojai sako, kad ketina išvaduoti visą Rusiją.

Legiono „Telegram“ kanalas paskelbė atitinkamą vaizdo įrašą, kuriame teigiama, kad karinė grupė yra įsikūrusi Rusijos Federacijos pasienyje ir „labai greitai“ įžengs į jos teritoriją.

„Mes, „Rusijos laisvės“ legionas, dabar esame netoli savo Tėvynės sienos. Labai greitai vėl įžengsime į Rusijos teritoriją, kad atneštume laisvę, taiką ir ramybę. Greivoronas buvo tik pradžia. Dėl Putino karinių šakalų bailumo gavome daug trofėjų, ačiū. Galėsime stipriau apginkluoti savo bendražygius“, – sako vienas iš kovotojų.

„Ketiname išvaduoti visą Rusiją – nuo ​​Belgorodo iki Vladivostoko, kad Maskvoje būtų iškelta balta-mėlyna-balta laisvės vėliava“, – vaizdo žinutėje reziumavo jis.

Be to, kreipimąsi užfiksavo ir „Rusijos savanorių korpuso“ (RSK) kariai. Jie pareiškė, kad vėl kovoja Rusijos Federacijos teritorijoje ir „netrukus atsidurs Šebekino pakraštyje“.

ƒ„Likite namuose ir nesijaudinkite! RSK kovotojai nekovoja su civiliais gyventojais“, – sakoma kovotojų vaizdo žinutėje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(2)
(120)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: