Z-kanalas skelbia košmarą, kas prasidėjo Pietų fronte. „Prieš metus tai buvo neįmanoma!“  ()

Propagandistas Rusijos Federacijos okupacinės armijos poziciją fronte Zaporižios srityje įvardijo kaip „nemalonią“, taip pat skundėsi masiniais apšaudymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos neleidžia įsibrovėliams pakelti galvų Zaporižios kryptimi. Apie tai birželio 3 dieną rašo Rusijos propagandistas Aleksandras Sladkovas, praneša Dialog.UA.

Propagandistas Rusijos Federacijos okupacinės armijos poziciją fronte Zaporižios srityje įvardijo kaip „nemalonią“, taip pat skundėsi masiniais apšaudymais.

„Mūsų pozicijos apšaudomos galinga artilerijos ugnimi. Žinau daug blogų detalių, bet jų neatskleisiu... Jie mums pataiko - mes neatsakome, o tam yra labai blogų priežasčių... Kas tai per karas?“, – skundėsi Sladkovas.

Jis patikino, kad po metų ir trijų mėnesių karo Rusijos kariuomenė nepajėgi panaudoti priešpriešinės baterijos kovas fronte. Tai veda prie gyvos jėgos praradimo.

„Ukrainos artilerija laimi prieš Rusijos artileriją, o kas būtų pagalvojęs prieš metus“, – liūdnai kalbėjo Sladkovas.

 

Daugelio karo ekspertų nuomone, būtent Pietų fronte gali įvykti didelis lūžis vykdant didelį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą. Ši fronto atkarpa yra silpniausia logistikos požiūriu. Rusams jo išlaikyti neįmanoma. Atsidūrusios Azovo jūros pakrantėje, Ukrainos gynybos pajėgos galės sugriauti Krymo tiltą ir pradėti pusiasalio deokupavimo operaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(0)
(69)

Komentarai ()

Susijusios žymos: