„200 000 žmonių. Tai bus visiška šikna! Kruvinos skerdynės. Prasideda Bachmutas 2.“ (Audio)  (1)

Ukrainos žvalgyba perėmė įdomų Belgorodo gyventojų pokalbį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba perėmė įdomų Belgorodo srities gyventojo telefoninį pokalbį. Sprendžiant iš šio įrašo, regione tvyro panika.

Įrašas buvo paskelbtas žvalgybos paskyroje birželio 4 d. popietę.

Belgorodo gyventojas savo pašnekovui pataria ruoštis skubiai evakuacijai, nes regione, jo nuomone, netrukus pasikartos sunaikinto Bachmuto likimas.

„Prigožinas... surinko dar 200 000 vyrų, „Wagner“samdinių. Ir jis, kaip suprantu, nori kelti klausimą dėl Belgorodo. Jei jie iškels Belgorodo klausimą, tai bus visiška šikna .... Ukraina viską Šebekinsko rajone, Belgorode ir visoje Juodojoje žemėje plieks. Taigi, jei „Wagner“ įžengs, visi turėtų važiuoti ir pasiimti dėdę Sašą... Važiuokit visi. Ten bus tokia mėsmalė! Bus kaip su Bachmutu, neliks nė vieno gyvenamojo namo!“ - kalba rusas perimtame pokalbyje.

Ukrainos žvalgyba, komentuodama įrašą, padarė išvadą, kad „Wagner“ tampa vis populiaresnis tarp Rusijos valdžia nusivylusių rusų.

 

„Įvykiai Belgorode ir kituose Maskvos srities pasienio regionuose liudija, kad Rusijos gynybos ministerija nesugeba efektyviai veikti prieš ginkluotas rusų sukilėlių grupuotes. Tikėjimo valdžia praradimas, baimė ir naujų atramos taškų paieškos stumia Rusijos gyventojus degradacijos keliu, kai jie pasirengę pasikliauti kišenine nusikaltėlių armija... Vidaus padėtis Rusijoje blogėja diena iš dienos“, - teigia karinės žvalgybos pareigūnai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(3)
(92)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: