„Dar baisiau nei įsiutę zulusai!“ Z-kanalai pasibaisėję, ką paskelbė Šoigu  ()

Sergejus Šoigu informavo Rusijos žiniasklaidą apie situaciją fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nutraukęs ilgą tylą, Sergejus Šoigu informavo Rusijos žiniasklaidą apie visų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakų atmušimą, net ir tas, kurių Ukrainos kariuomenė nespėjo pradėti. Per tris dienas rusų įsibrovėliai tariamai sunaikino dešimtis dronų, tankų, šimtus šarvuočių, taip pat sraigtasparnių ir lėktuvų. Be to, gynybos ministro teigimu, nuo birželio 3 iki 5 d. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai siekė 3715 karių. Rusai taip pat tariamai prarado 71 įsibrovėlį, 210 buvo sužeisti.

Tokia aritmetika, žinoma, sukėlė vartotojų kritikos bangą. Pastebėtina, kad iš Šoigu žodžių tyčiojosi net Z propagandistai. Vienas iš tų, kurie atvirai vadino Rusijos Federacijos gynybos ministrą toli nuo karo reikalų, buvo „Telegram“ kanalo „Maskvos skambutis“ autorius, anksčiau kovojęs „DLR“ formuotės pusėje.

„Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostolių santykis yra 1:54, Karlai!!!

 

Kai nuostolių santykis yra 1:54 Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų naudai, ginkluotosios pajėgos Ukrainos pajėgos turėtų būti ginkluotos net ne ietimis, o kastuvais“, – kalbėjo  kanalo autorius.

Jis priminė, kad net mūšyje tarp britų ir zulusų prie Rorke's Drift skydais ginkluotų zulusų nuostolis buvo daug mažesnis, tikriausiai todėl, kad jie (o ne propagandistai) teisingai skaičiavo: 1 prieš 21 (17 nužudytų britų ir 370 zulusų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(6)
(136)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: