„Specialioji karinė operacija greitai baigsis.“ Prigožinas skelbia sensacingą pareiškimą  ()

„Wagner“ savininkas sarkastiškai padėkojo gynybos ministerijos vyresniųjų karininkų grupei už „pergalę trečiajame pasauliniame kare“. Jis užsiminė, kad Rusijos armija nevykdo savo karinių planų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas atsakė į Rusijos Federacijos gynybos ministerijos pareiškimus dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo prevencijos. Jis užsiminė, kad netrukus gali būti baigta Rusijos vadinamoji „specialioji operacija“ Ukrainoje. Apie tai praneša Rusijos žiniasklaida.

„Apskritai, manau, kad artimiausiu metu turėtume tikėtis specialiosios operacijos pabaigos, visi jų kontrpuolimai buvo atmušti, Ukrainoje daugiau nėra kam kovoti“, – sarkastišką Prigožino pareiškimą transliavo Rusijos žiniasklaida.

„Wagner“ vadovas taip pat juokaudamas padėkojo gynybos ministerijos vyresniųjų karininkų grupei, kad Rusijos Federacija sėkmingai „laimėjo trečiąjį pasaulinį karą“, visiškai demilitarizavo visą pasaulį ir denacifikavo Ukrainą.

 

Prigožinas sakė, kad švęs šį „nuostabų įvykį“ ir pasidarys tatuiruotę ant krūtinės, kuri vaizduos RF ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą, Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu ir „tikrajį pergalės maršalą“ Igorį Konašenkovą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(15)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()