[ŽT] „Jis nieko nežino. Nieko nesupranta. Š@#$ gabalas!“ Solovjovas įniršęs. Kas nutiko (Video)  (1)

Solovjovas priekaištavo Girkinui dėl „nepatogios tiesos“ skelbimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nervinga situacija Rusijos Federacijoje ir toliau auga – Rusijos propagandistas Solovjovas kritikavo savo kolegas, pranešusius „nepatogią informaciją“ apie sunkias Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų kovas okupuoto Donecko apylinkėse Vodianės ir Opytnės gyvenvietėse. Negana to, Solovjovas piktinosi, kad Rusijos propagandistai citavo Girkino, su kuriuo jis seniai konfliktuoja, informaciją.

Vaizdo įrašą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Tiesioginėje transliacijoje Solovjovas įžeidinėjo Girkiną, kuris, anot jo, nežino realios informacijos apie situaciją fronte. Buvęs „DLR“ samdinys nuolat skelbia informaciją apie didelius Rusijos kariuomenės nuostolius ir mėsos šturmus, kurie oficialiai Rusijos Federacijos propagandai nelabai patinka.

„Skaitau: nuo 20 val., kovodamas Opytnės gyvenvietėje, priešas įsiveržė į ją, bandydamas atkirsti mūsų dalinius Vodianėje. Praneša Girkinas. Vaikinai, jūs ką, išprotėjote? Ką jūs cituojate? Girkinas yra už šimtų kilometrų nuo mūšio vietos! Jis nieko nežino ir nieko nesupranta! Š@#$ gabalas, nesuradęs fronto linijos. O jūs jį cituojate visai šaliai, visiems savo prenumeratoriams, jūs jį cituojate!“ - aiškino pasipiktinęs Solovjovas. Nors teisybės dėlei, jis nuo fronto yra dar toliau nei Girkinas ir žino tiek, ką liepia skelbti Kremlius.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(15)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: