[ŽT] Rusijoje ištaškytas FSB. Maskva skubiai slepia tiesą  ()

Dėl savų užminuotų laukų Rusija patiria didelių nuostolių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai patiria nuostolių dėl savų užminuotų laukų. Briansko srityje prie Ukrainos sienos dėl tokios ekstremalios situacijos žuvo du aukšto rango Rusijos Federacijos FSB Pasienio departamento darbuotojai.

Apie incidentą pranešė Rusijos šaltinis „VChK-OGPU“, remdamasis informuotais šaltiniais.

Incidentas, preliminariai, įvyko antradienį, birželio 6 d., netoli Brachlovo kaimo, kuris yra netoli šiaurinės Ukrainos sienos dalies.

„Du Rusijos Federacijos FSB darbuotojai, vienas iš jų pulkininkas leitenantas, susisprogdino ant Rusijos minos. Tačiau bandoma tai nuslėpti, teigiama, kad žuvo dėl DRG veiksmų", – pranešė šaltinis.

Šaltinio žiniomis, FSB pareigūnai, vardu Skuratovas ir Kuzminas, patruliavo pasienio zonoje ir užsirovė ant savo minos. Abu mirė nuo patirtų sužalojimų.

 

Tyrimo metu buvo nustatyta, kad miną paliko Rusijos kariškiai. Tačiau Rusijos tyrimų komitetas dabar bando „išsukti“ Gynybos ministeriją. Pagrindinė tyrimo versija buvo Ukrainos DRG išpuolis.

Nuo užminuotų laukų kenčia ne tik Rusijos pasieniečiai, bet ir civiliai gyventojai. Nuo plataus masto Rusijos Federacijos karių invazijos į Ukrainą pradžios rusai reguliariai „sprogsta“ ant savo minų. Maskva šių incidentų praktiškai neviešina, bandydama nuslėpti nelaimės mastą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(2)
(89)

Komentarai ()

Susijusios žymos: