Netikėta žinia, kas pateko į nelaisvę. „Šliaužiau 4 dienas!“  (1)

Rusų belaisvis papasakojo savo išgyvenimo istoriją, prisipažindamas, kad būdamas sužeistas kelias dienas šliaužė lauku ir valgė, ką rado.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į nelaisvę patekęs okupantas Aleksejus Tkačenka pasakojo, kad mūšio lauke gavo dešimt šrapnelio žaizdų į kojas, rankas ir akį, po kurių „savi jį metė“, arba išėjo į žvalgybą ir užlipo ant minų, arba tiesiog išėjo. Keturias dienas rusų kariškis šliaužė lauku be vandens ir maisto. Nuo 5 iki 9-10 val. ryto jis šliaužė rankomis (tuo metu jam pakeliui savaime iš kojos išlėkė šrapnelio gabalas), paskui visą dieną, kol vyko apšaudymai ir skraidė dronai, jis tiesiog gulėjo ant žemės. Ketvirtą dieną jis buvo alkanas ir ištroškęs, ir po ranka pasitaikė skruzdėlynas.

Apie tai, kaip išgyveno, rusų okupantas papasakojo interviu su Volodymyru Zolkinu, kurį galite pažiūrėti „YouTube“ kanale „Volodymyr Zolkin“.

Žurnalistas pasiteiravo, kaip tiksliai vyko skruzdėlių valgymas.

„Jos ropojo man po koją ir aš jas valgiau jas po vieną. Jos labai rūgščios. Jos turi skruzdžių rūgšties, kuriai gali būti alergiškas. Nukąsdavau užpakaliukus ir išspjaudavau likusią liemens dalį“, - atsakė okupantas.

 

Be to, Putino kareivis prisipažino, kad taip pat valgė medžių ir krūmų lapus, kad kaip nors numalšintų alkį, ir gėrė vandenį iš nendrių, kurias pripildė lietaus.

„Jei būtumėte iš anksto žinojęs, kas jums čia nutiks, ar būtumėte čia atvykęs?“ - paklausė Zolkinas.

„Ne, jokiu būdu nebūčiau čia ėjęs“, - atsakė belaisvis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(3)
(80)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: