Pradėjo byrėti per siūles. Netikėtas video, kas nutiko tankui T-90M „Proryv“ (Video)  (2)

Viena iš Rusijos Federacijoje reklamuojamo tanko T-90M „Proryv“ ypatybių – naujas bokštelis, kurį reikėtų itin saugoti. „Uralvagonzavod“ specialistai viską padarė „nelabai gerai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos tanko operatorius paskelbė vaizdo įrašą apie smūgio į kairę tanko T-90M „Proryv“ pusę pasekmes. Šarvai pradėjo irti per siūles.

Vaizdo įraše nepasakoma, kas pataikė į rusų tanką. Tačiau nuo smūgio T-90M „Proryv“ suvirinimo siūlės bokštelio konstrukcijoje pradėjo skirtis. Autorius teigia, kad tai parodo „Uralvagonzavod“ produkcijos „kokybę“, kuri yra vienintelė įmonė Rusijoje, gaminanti naujus tankus. Be to, nuo smūgio mašina prarado 3KU panoraminį taikiklį.

Viena iš naujausio T-90M savybių yra naujas bokštelis. Jis yra sudėtinio dizaino ir susideda iš kelių aliuminio, plastiko ir vienalyčių šarvų lakštų. Tačiau, anot Rusijos šaltinių, gamyba pasirodė nesubalansuota. Bokštelio priekinė dalis sunkesnė už galinę. O dinaminė apsauga yra tik priekinėje projekcijoje, todėl ji yra labiau pažeidžiama. Taip pat tankas turi naują dinaminę apsaugą „Relic“ vietoj „Kontakt-5“ ir aktyviosios apsaugos kompleksą.

 

 

Nuo plataus masto invazijos į Rusijos Federaciją Ukrainoje pradžios okupantai prarado 22 tankus T-90M „Proryv“. Šiuos nuostolius patvirtino „Oryx“ analitikai. Iš viso Rusijos armija gavo apie 100 tankų T-90M.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(1)
(75)

Komentarai (2)