„Pasakysiu atvirai, mane tai nepaprastai nustebino.“ Ždanovas pasimetęs, ką daro Kyjivas (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas Olegas Ždanovas atsakė į klausimą, kodėl Krymo tiltas dar nesugriautas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas sakė, kad britų gamybos „Storm Shadow“ raketos, kurias Ukraina gavo iš sąjungininkų, pasiekia karinius objektus Kryme, įskaitant Kerčės tiltą. Iš to galima daryti išvadą, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi jėgų ir priemonių smogti Krymo tiltui, tačiau kol kas atitinkamo sprendimo, greičiausiai politinio, nėra.

Olego Ždanovo dabartinių įvykių analizę galima išgirsti iš vaizdo įrašo „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas paaiškino Krymo tilto sunaikinimo vėlavimo priežastis: „Pasakysiu, kad mane stebina susidariusi situacija, kad Krymo tiltas vis dar stovi, nors raketos „Storm Shadow“ sėkmingai pataiko į taikinius okupuotose Ukrainos teritorijose. Tai mano asmeninė nuomonė, manau kad čia greičiausiai daugiau politikos nei karo. Matyt, yra tam tikros politinės priežastys, del ko mūsų vadas dar nedavė įsakymo sugriauti Krymo tiltą.“

„Kokie mūsų politikų motyvai? Nesigilinsiu į tai. Tegul tai daro politologai. Jų turime daug. Versijų gali būti daug, bet aš manau, kad kariuomenė yra pasiruošusi. Šiandien jau turime ir priemones, ir jėgą šį tiltą išvesti iš rikiuotės“, – savo mintis papildė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas.

 

„Nesakau: visiškai sunaikinti. 19 km yra gana didelis atstumas, būtent toks tilto ilgis, bet visiškai įmanoma ir būtina jį išvesti iš rikiuotės, mano nuomone“, – pabrėžė Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: