[ŽT] Arestovyčius apšalęs, ką padarė rusai. „Jokios karinės prasmės. Tai savižudybė. Dabar galėsime juos daužyti!“ (Video)  ()

Oleksijus Arestovyčius paaiškino, kodėl įsibrovėliai tik pablogino situaciją, susprogdinę Kachovkos hidroelektrinę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-08 [ŽT] Arestovyčius apšalęs, ką padarė rusai. „Jokios karinės prasmės. Tai savižudybė. Dabar galėsime juos daužyti!“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bus lengviau juos aptikti“, – O. Arestovyčius atkreipė dėmesį į svarbų momentą Kachovkos hidroelektrinės susprogdinimo kontekste. Jis nesupranta kodėl rusai susprogdino užtvanką, nes ukrainiečių puolimas per Dnieprą yra viena iš sunkiausių karinių operacijų ir ją vykdyti po Rusijos aviacijos ir artilerijos smūgiais būtų savižudiška.

Be to, dabar greičiausiai okupantai, perkėlę savo kariuomenę, stovės ant Melitopolio-Džankoj linijos ir sutankins kovines rikiuotės. „Turiu jums priminti, kad koncentruotas kovines rikiuotes lengviau aptikti ir paprasčiau į ką nors jose pataikyti“, – sakė O. Arestovyčius per bendrą pokalbį su Marku Feiginu, kurį galima peržiūrėti O. Arestovyčiaus „YouTube“ kanale.

 

Anot analitiko, sprendimas pakenkti Kachovkos hidroelektrinei yra įsibrovėlių pripažinimas, kad jie nepajėgūs karinėmis priemonėmis pasipriešinti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

„Tikiuosi, jog artimiausiu metu tai pamatysime“, – pabrėžė O. Arestovyčius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(4)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: