„Kyjivas nusprendė užmaskuoti savo tankus. Sprogdinkite viską!“ Soc. tinklai sprogsta nuo Prigožino žinutės (Video)  ()

J. Prigožinas vėl „trolina“ „antrąją pasaulio armiją“ dėl tariamai sunaikintų „Leopard“ tankų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 6 d. Rusijos gynybos ministerija internete paskelbė filmuotą medžiagą apie tariamą dviejų „Leopard“ tankų sunaikinimą Ukrainos stepėse.

Tačiau ekspertai vienbalsiai teigė, kad vaizdo įraše matyti, kaip žemės ūkio technika laukuose nuima derlių. Tą pačią dieną „V. Putino virėjas“ nusprendė dar kartą „patrolinti“ Rusijos gynybos ministeriją, informuoja „Ukraina 365“.

Anot J. Prigožino, vakar visas pasaulis stebėjo, kaip V. Putino okupantai sunaikino du „Leopard“ tankus, kurie judėjo per lauką „vienas kito link keistu taktiniu manevru“. Kyjivas nusprendė užmaskuoti svetimus tankus kaip kombainus ir net nuleido vamzdį.

Tačiau ši maskuotė nesutrukdė Rusijos kariams atpažinti tankus, užmaskuotus kaip žemės ūkio technika. „Wagner“ vadovas negalėjo sustoti, toliau „trolindamas“ Rusijos gynybos ministeriją. Jis pareiškė, jog asmeniškai pasipiktino tuo, kad Kyjivas puikiai išmoko maskuoti tankus kombainais, o tankistus – kombainininkais.

 

Pabaigoje jis padėkojo RF ginkluotosioms pajėgoms už atliktą darbą. J. Prigožinas taip pat sakė, kad nuo šiandien Ukrainoje būtina sunaikinti viską, kas turi „sulenktą priekį“: o gal iš tikrųjų tai yra tankai.

Dieną anksčiau ne tik Ukrainoje, bet ir Rusijoje buvo išjuoktas eilinis Rusijos gynybos ministerijos pranešimas dėl Ukrainoje sunaikintos karinės technikos.

S. Šoigu iš televizijos ekranų paskelbė skaičius, kurie turėtų būti įtraukti į Gineso rekordų knygą. Be kita ko, jis paminėjo tris „Leopard“ tankus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: