„Laimėti neįmanoma.“ Neįtikėtina, Rusijos Dūma reikalauja stabdyti SVO  (1)

Rusijos valdžia ėmė vienu balsu įrodinėti, kad „specialioji operacija“ Ukrainoje turi būti nutraukta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokį pareiškimą interviu rusų šaltiniui padarė Rusijos Valstybės Dūmos narys, aukšto rango valdančiosios partijos „Vieningoji Rusija“ atstovas Jevgenijus Fiodorovas, praneša „Dialog.UA“.

Jis bandė iškelti versiją, kad V. Putino pradėta „specialioji operacija“ žaidžia Jungtinių Valstijų, o ne Rusijos interesams. Deputatas taip pat patikino, kad Ukrainoje Rusijos nugalėti nepavyks.

„Kovoti su amerikiečiais mūšio lauke Ukrainoje – tai sąmoningas pralaimėjimas, nes jie turi nebranduolinę kovinę galią, dešimtis kartų didesnę už mūsų, jie turi daugiau karių… Nuo milijardo žmonių skaičiuojant. Jų karinės išlaidos keliasdešimt kartų didesnės nei mūsų. Jie turi neprastesnių lauko ginklų, ir jie jų dar net nepanaudojo: dar nepristatytos „Tomahawk“… Iš principo nėra jokių galimybių laimėti pagal scenarijų, kurį jie mums perša…“ – pareiškė Fiodorovas.

Deputatas taip pat atvirai kalbėjo apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų nesugebėjimą perimti Ukrainos oro erdvės kontrolę.

 

 

„Amerikiečiai, pasitelkę „Patriot“ ir oro gynybos įrangos tiekimus, visiškai nušlavė mūsų nebranduolinę aviaciją, kuri yra pagrindinė smogiamoji priemonė karuose. Būtent ji turėjo nutraukti ginklų tiekimo infrastruktūrą Ukrainos viduje. Visa istorija, kuri vyksta, yra tokia, kad mus už virvučių tampo pagal amerikiečių programą. Turime nutraukti šią programą!“ – sakė „Vieningosios Rusijos“ įstatymų leidėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(7)
(127)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: