„Tai nutiks kiekvienam išdavikui!“ Skamba visa Ukraina, kas nutiko deputatui už įžeidimą (Video)  ()

Buvęs Ukrainos parlamento narys buvo apipiltas „zelionke“ ir šlapimu bei išmestas į šiukšlių konteinerį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs parlamento narys Tarasas Čornovilas buvo užpultas po to, kai pavadino „podoligarchiniu randu“ mirusio Ukrainos didvyrio Dmytro Kociubailos („Da Vinci“) merginą Aliną Michailovą.

Užpuolimo vaizdo įrašas buvo paskelbtas socialiniuose tinkluose, praneša „Censor.net“.

Grupė nenustatytų asmenų apipylė Čornovilą briliantine žaluma ir šlapimu, o paskui įmetė į šiukšlių konteinerį. Tuo pat metu jie šaukė „Gėda!“ ir žadėjo, kad „taip atsitiks kiekvienam išdavikui“.

Jie neslėpė, kad tai buvo kerštas Čornovilui už Alinos Michailovos įžeidimą.

Po užpuolimo Čornovilas išlipo iš šiukšlių konteinerio ir paskambino į policiją. Jis teigė, kad šis veiksmas buvo prezidento kanceliarijos „įsakymas“ už valdžios kritiką.

 

Gegužės pabaigoje Čornovilas viešai įžeidė mirusio Ukrainos didvyrio Dmytro Kociubailos merginą: savo „Telegram“ kanale jis paskelbė interviu su žurnaliste Janina Sokolova ištrauką ir piktinosi, kad į laidas kviečiami neva „padugnės“, o „sąžiningiems žmonėms“ neleidžiama pasakyti nė žodžio. Be to, Čornovilas pavadino tarnaujančią moterį „podoligarchiniu randu“. Po dviejų dienų jis ištrynė įrašą ir teigė, kad neįžeidė A. Michailovos, nors ir kalbėjo apie ją neigiamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(5)
(46)

Komentarai ()