Skelbiama sensacija! Likviduota Kadyrovo „dešinė ranka“. Skubiai sureagavo Rusija  ()

Internete pasirodė informacija apie Kadyrovo „dešinės rankos“ likvidavimą: Valstybės Dūma viską neigia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė informacija apie tariamą Adomo Delimchanovo, vadinamo asmeniniu Čečėnijos vadovo „budeliu“, likvidavimą Zaporižios srityje. Tai birželio 14 dieną pranešė Ukrainos politologas ir karininkas Kyrylo Sazonovas.

„Kadyrovo bendražygis Delimchanovas yra negyvas“, – rašo Sazonovas.

Anot tinklaraštininko, Ukrainos žvalgyba ieškojo rusiškos technikos sankaupų ir aptiko didelę karinių visureigių koloną, o tai, kaip paaiškėjo, buvo „Achmat“ padalinio vadovybė.

„Ukrainos pajėgos sureagavo akimirksniu. Sužeistųjų nėra, net „greitoji“ neatvažiavo. Visi kūnai buvo išgabenti sraigtasparniais. Viskas laikoma paslaptyje“, – pridūrė Sazonovas.

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas rašė, kad jis pats negali susisiekti su Adomu Delimchanovu.

„Prašau Ukrainos žvalgybos suteikti informaciją, kur ir kokiose pozicijose buvo surengtas smūgis, kad vis dar galėčiau rasti savo brangųjį BROLĮ. Pažadu dosnų atlygį ir prašau jūsų pagalbos“, – sakė Kadyrovas.

 

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos spaudos tarnyba komentare paneigė informaciją, kad Adomas Delimchanovas žuvo. Pareigūnai tvirtina, kad deputatas buvo sužalotas.

Straipsnio publikavimo metu Ukrainos agentūros nekomentavo informacijos apie Ramzano Kadyrovo „dešinės rankos“ mirtį ar sužalojimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(1)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: