Prasideda panika. Z-kanalai kai ką suprato. Ką padarė smūgis Kadyrovo „dešiniajai rankai“  ()

Rusai panikuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje buvo sužeistas Ramzano Kadyrovo pakalikas Adamas Delimchanovas. Rusijos tinklaraštininkai keičia savo retoriką. Matosi, kad rusai panikuoja.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė Ukrainos saugumo ir bendradarbiavimo centro vadovas Serhijus Kuzanas. 

Kuzanas pažymėjo, kad Kadyrovo „dešiniosios rankos“ sunaikinimas yra didžiulė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmė. Tai rodo, kad Ukrainos gynėjai turi didelio tikslumo ginklus, o Ukrainos žvalgyba yra geriausia.

„Po aukšto rango kadyroviečio sunaikinimo tarp rusų tinklaraštininkų jau pastebimi panikos ženklai. Jie supranta, kad Ukrainoje jiems nėra saugios vietos. Retorika keičiasi, jie nustoja taip karingai pasitikėti savimi“, – sakė Kuzanas. 

Ukrainos saugumo ir bendradarbiavimo centro vadovas atkreipė dėmesį į tai, kad Kadyrovo „Achmat“ dalinys pasirašė sutartį su Rusijos gynybos ministerija. Vėliau teroristinė grupė paskelbė, kad palieka Marjinkos kryptį.

 

„Ką reiškia kariniam vienetui pasitraukti iš fronto sektoriaus ir pereiti į kitą? Tai yra neteisėtas pozicijų užleidimas, iš tikrųjų dezertyravimas. Teoriškai Gynybos ministerija ir karinė vadovybė turėtų reaguoti. Galbūt reakcija bus visiškai kitokia: nusiginklavimas, karo lauko teismas ir taip toliau“, – sakė Kuzanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(3)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: