„Jie spardomi ir mušami! Ir žiauriai.“ Arestovyčius skelbia, ką skubiai daro Putinas  ()

Vladimiro Putino susitikimas su Z-karo korespondentais rodo, kad susiklostė labai nemaloni padėtis, sako Oleksijus Arestovyčius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas surengė susitikimą ne iš gero gyvenimo. Jis buvo priverstas surengti šį renginį, nes Rusijos visuomenėje ir karinėje aplinkoje susikaupė daugybė problemų ir skundų.

Tokią nuomonę interviu Markui Feiginui išsakė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas leitenantas Oleksijus Arestovyčius.

„Pats faktas, kad Putinas šitaip pasirodė, reiškia, kad grįžtančio iš visuomenės informacinio signalo lygis peržengė ribą, kai nebegalima nereaguoti. Be abejo, tai lemia nesuskaičiuojama daugybė skundų iš apačios, kurie ateina iš tų pačių „karo korespondentų“, eilinių karių... Per visuomenę perėjo signalai, ūmaus nepasitenkinimo signalai. Girdėjome, kad rusų kariams ne tik trūksta šovinių, jie net neturi ko valgyti... Kokiomis temomis informacinėje erdvėje dirba prezidentas? Pagrindinėmis ir svarbiausiomis... Jis perteikia raminančią žinią. Atėjo laikas paleisti tą „paveiksliuką“. Kodėl? Todėl, kad jie yra spardomi ir mušami! Ir žiauriai“, - sakė O. Arestovičius.

Jis pažymėjo, kad per susitikimą V. Putinas buvo priverstas pripažinti karinius pralaimėjimus Ukrainoje. Jį ypač sudomino V. Putino žodžiai, kad Rusijos veiksmai priklausys „nuo potencialo, kuris bus šio vadinamojo kontrpuolimo pabaigoje“.

 

„Jis iš tiesų leido tai suprasti. Draugas Stalinas būtų jį prirėmęs prie sienos už tokį pasisakymą. Esmė paprasta: jis teisinasi. Teisinasi, nes 4-5 dienų puolimas, be kita ko, atskleidė labai didelius karinės sistemos ir gynybos sistemos trūkumus. Baisūs planai, „sanitarinė juosta“ – tai atmazai, kažkas apie nieką... Vadinasi, jiems ten skauda, blogai, mažai ir nepakankamai. Ir reikia reaguoti. Kad prezidentas pasisakytų, reikia labai rimtos priežasties. Ji įgavo formą. Tai netiesioginis privačių mūsų kontrpuolimo sėkmių pripažinimas“, - teigė buvęs patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(1)
(59)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: