„Jau šeštą kartą. Pavargau. Maniau, kad praslysiu.“ Ukrainos kariai susidūrė su labai įdomiu okupantu (Video)  (1)

Ukrainos gynėjai sučiupo okupantus, o vienas iš jų pasirodė esąs recidyvistas – „rekordininkas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgų ir Ukrainos gynybos pajėgų kariškiai, šturmuodami priešo pozicijas Donbase, sučiupo tris okupantus. Vienas iš jų – šešis kartus kalėjime sėdėjęs recidyvistas.

Ukrainos gynėjai „Telegram“ kanale paskelbė atitinkamą vaizdo įrašą.

Per tardymą vienas iš sučiuptų rusų prisipažino, kad jau ne kartą yra kalėjęs. Jo teigimu, į įkalinimo įstaigą atvyko Rusijos gynybos ministerijos atstovai, kurie užverbavo jį į armiją.

Rusas prisipažino, kad sutiko tapti samdiniu, nes Gynybos ministerijos verbuotojai jam pažadėjo laisvę po dalyvavimo kare Ukrainoje. Prieš patekdamas į nelaisvę, jis buvo net ne „Wagner“, o tiesiogiai Rusijos gynybos ministerijai pavaldus samdinys.

„Jau šeštą kartą. Pavargau. Maniau, kad praslysiu“, – sakė į ukrainiečių nelaisvę patekęs rusas.

 

 

Iš to tampa aišku, kad Rusija yra labai blogoje padėtyje dėl armijos personalo. Kad sukomplektuotų savo dalinius, Rusija verbuoja net nuteistuosius recidyvistus.

Ukrainos specialiųjų pajėgų karys, kurį galima išgirsti vaizdo įraše, pažymėjo, kad okupantai labai dažnai sako: „Nežinau, kodėl atėjau, nežinau kur, nieko nežinau.“ Jie kalba pagal anksčiau išmoktą mokymo vadovą, todėl negalima jais pasitikėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(0)
(81)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: