„Taip jūs pralaimėsite karą ne tik Ukrainoje, bet ir Rusijoje.“ Skelbia apie didelį Putino ir Patruševo konfliktą  ()

„General SVR“ skelbia apie Putino ir Patruševo konfliktą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„General SVR“ skelbia apie didelį Putino ir Patruševo konfliktą.

„Mieli kanalo prenumeratoriai ir svečiai! Pastarosiomis dienomis įvyko keli gana reikšmingi įvykiai, kurių neskubėjome nušviesti, suteikdami galimybę materializuotis pasekmėms.

Prieš kelias dienas Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas susikivirčijo su Rusijos saugumo tarybos sekretoriumi Nikolajumi Patruševu.

Per susitikimą, surengtą vaizdo ryšiu su valdžios bloko atstovais, Putinas pasidalijo savo planais pritraukti Ramzano Kadyrovo karius kovoti su diversantais Belgorodo srityje.

Nikolajus Patruševas griežtai priešinosi šiam sprendimui. Jis teigė, kad situaciją būtų galima suvaldyti neįtraukiant „kadyroviečių“, kad išaugusi Kadyrovo karių įtaka Belgorodo srityje sukels disbalansą visose šio iki šiol stabilaus ir klestinčio regiono srityse.

Patruševas mano, kad „kadyroviečiai“ neapsiribos „sienos gynimu“ ir smarkiai paveiks nusikalstamumo situaciją regione, į ką prezidentas atsakė ne tik nesibaiminantis tokio įvykių posūkio, bet ir pats siūlytų Kadyrovui perimti „smulkmenų“ kontrolę, o jei jo kovotojai stabilizuos situaciją pasienyje Belgorodo srityje, vėliau jis įgis regiono kontrolę taikos metu, bet apskritai jis (Putinas) planuoja pasienio Kursko ir Briansko sritis perduoti Kadyrovo kovotojų kontrolei.

 

Patruševas buvo kategoriškai prieš tai ir nurodė daug gana svarių argumentų, tačiau prezidentas reikalavo savo.

Galiausiai Patruševas pasakė Putinui, kad absurdiška prašyti čečėnų apsaugoti rusus nuo ukrainiečių, o Kadyrovui perduoti Rusijos žemes su rusų žmonėmis.

Prezidentas pasakė, kad viskas jau nuspręsta. Patruševas atviru tekstu pasakė: „Taip jūs pralaimėsite karą ne tik Ukrainoje, bet ir Rusijoje“.

Pažymėtina, kad Saugumo Tarybos sekretorius neteko galios ir mes jau dabar stebime, ir artimiausiu metu stebėsime įdomių įvykių grandinę, kuri bus šio konflikto rezultatas.

Vakar atvykę medikai Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui pranešė, kad jo smegenyse yra metastazių. Prezidentą, anot liudininkų, ši žinia tiesiogine prasme sugniuždė. Jis tik bandė išsiaiškinti, „kiek liko?“, tačiau atsakydami gydytojai jį tik padrąsino sakydami, kad galima ir reikia kovoti, neva „yra šansų“.

 

Apie metastazes prezidento smegenyse gydytojai žinojo jau kurį laiką, tačiau jo artimo rato ir šeimos žmonėms rekomendavus, neskubėjo pranešti. Dabar Putinas žino, o kaip šios žinios paveiks jo sprendimų priėmimo būdą, paaiškės artimiausiu metu“, – rašo „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(2)
(90)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: