[ŽT] „Prasideda trečiasis karas.“ Skelbiama, ką daro Putinas  ()

Publicistas Andrejus Piontkovskis priminė, kad V. Putinas neturi jokių šansų nugalėti Ukrainą, todėl jam reikia „garbingų lygiųjų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vašingtone gyvenantis žinomas rusų žurnalistas Andrejus Piontkovskis paaiškino, kad Kremliaus vadovui klausimas apie visišką Ukrainos užgrobimą jau seniai pamirštas. Taip pat jis pamiršo savo grasinimus Vakarams ir neketina pradėti pasaulinio karo. Didžiausias jo tikslas - sudaryti paliaubas savo sąlygomis, kad bent dalis Rusijos kariuomenės užgrobtų Ukrainos žemių liktų jo kontrolėje.

Andrejaus Piontkovskio interviu galite peržiūrėti jo „YouTube“ kanale.

Politologas priminė V. Putino grasinimus Vakarams: „V. Putinui tai desperatiškas siekis gauti garbingą lygiąsias. Jis jau beviltiškai pralaimėjo du karus. Jis pradėjo karą kaip pasaulinį karą, kaip Putino Rusijos kerštą už Sovietų Sąjungos pralaimėjimą Šaltajame kare.“

„Šį karą jis pralaimėjo per pirmąsias savaites Kijeve. Nepavykus jo „blitzkrigo“ planui, pasaulinis karas turėjo būti pamirštas. Jis pralaimėjo antrąjį karą. Čia mes kalbėjome apie jo kalbas per pastarąsias 2 dienas, manau, svarbiausias to įrodymas buvo tai, kad kalbėdamas su šiais tinklaraštininkais jis, užduodamas klausimą, pasakė „Mobilizacijos nebus. Nėra taip, kad mes turime planą, kaip pasiekti Kijevą“. Jis pasakė, kad nepasieks Kijevo, nes suprato, kad negalės pasiekti Kijevo“, - situaciją paaiškino politikos ekspertas.

 

Pagrindinė tezė, išsakyta Andrejaus Piontkovskio interviu: „Jis pralaimėjo savo bandymą dominuoti pasaulyje, jis pralaimėjo savo bandymą užkariauti Ukrainą. Dabar jis desperatiškai kariauja savo trečiąjį karą, kad išsaugotų savo politinę ir fizinę gyvybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(176)
(10)
(166)

Komentarai ()