Kuleba skelbia pranešimą apie Ukrainos „demilitarizavimą“  ()

Pasak Ukrainos diplomatijos vadovo, Putinas net ir pralaimėjimą Ukrainoje gali pavadinti Rusijos pergale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia net pralaimėjimą kare prieš Ukrainą pateiks kaip Rusijos visuomenės pergalę. Birželio 18 d. apie tai savo „Facebook“ puslapyje parašė Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba, komentuodamas Rusijos Federacijos prezidento spaudos sekretoriaus D. Peskovo pareiškimus, kad užduotis „Ukrainos demilitarizacija“ iš dalies įvykdyta.

Ukrainos diplomatijos vadovas užsiminė, kad Kremlius netrukus gali paskelbti apie kitų Putino nustatytų „prioritetinių užduočių“ įvykdymą.

„Viskas būtent taip: faktiškai visos „spec. operacijos“ užduotys įvykdytos. Ukraina, kaip ES ir NATO narė, negalės pulti Rusijos, Krymas nebėra našta Rusijos biudžetui, naciai liko tik Rusijoje, o Rusijos karių ir technikos praradimai Ukrainoje, kurių mes niekam nesakysime, padėjo ištaisyti klaidas ir padaryti Rusiją stipresnę. Rusija yra stipresnė nei bet kada“, – ironizavo Kuleba.

 

Pasak ministro, Putinas Krymo praradimą ir pralaimėjimą kare rusams galės pristatyti kaip savo pergalę. Atsižvelgdamas į tai, Kuleba kreipėsi į partnerius, prašydama sustiprinti paramą Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(1)
(55)

Komentarai ()