[ŽT] Neįtikėtina, ką susprogdino Ukraina. „Tai pagrindinis rusų logistikos centras. Pasekmės bus didžiulės!“ (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų smūgiai į rusų bazes užnugaryje nėra pavieniai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-21 [ŽT] Neįtikėtina, ką susprogdino Ukraina. „Tai pagrindinis rusų logistikos centras. Pasekmės bus didžiulės!“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armijos amunicijos sandėlių sunaikinimas Rykovės kaime, Chersono srityje, turės rimtų pasekmių Rusijos ginkluotosioms pajėgoms pietų Ukrainoje, nes būtent čia buvo įsikūręs svarbus okupantų logistikos centras. Be to, būtent čia, buvo įsikūręs pagrindinis rusų logistikos centras, kuriame buvo tūkstančiai tonų amunicijos ir kuro.

Apie tai savo  socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė vokiečių karo ekspertas, rašantis „Tendar“ slapyvardžiu.

Jo teigimu, tokio masto įvykis kovos zoną paveiks kur kas labiau nei kelios dešimtys sunaikintų šarvuočių vienetų. Be to, tokie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų smūgiai į rusų bazes užnugaryje nėra pavieniai.

 

„Jau žinojome, kad Rykovė yra svarbus Rusijos kariuomenės logistikos centras, tačiau sunaikinimo rezultatai nekelia abejonių, kad tai buvo pagrindinis logistikos centras, talpinantis tūkstančius tonų amunicijos ir kuro.

Tokio masto įvykis mūšio lauke turės didesnį poveikį nei sunaikintų šarvuočių batalionas, ir tai tikrai nėra pavieniai įvykiai. Rusijos logistikos centrai neseniai buvo sulyginti su žeme Melitopolyje, Tokmake, Berdianske, Lazurnėje ir Skadovske, o galbūt ir kituose miestuose“, – pabrėžė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(206)
(1)
(205)

Komentarai ()

Susijusios žymos: