„Jie žino viską. Stebi visus maršrutus, mato visus kelius. Pradeda šaudyti į tankus dar iki jų atvykimo.“  ()

Michailas Lučinas, kolaborantas iš DLR 5-osios brigados, sulaukė Rusijos vadovybės nemalonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo tinklaraštininkas Michailas Lučinas, kovojantis nepripažintos DLR pusėje, prieš 10 dienų nusprendė išspręsti savo finansinius klausimus, tačiau Rusijos vadovybei tai nepatiko, ir jis buvo iškviestas pas tyrėją.

Per apklausą Lučinas buvo apkaltintas slaptumo režimo pažeidimu. Dabar jam gresia kalėjimas.

Tačiau atrodo, kad tinklaraštininkas nesuvokdamas priežasties ir pasekmės ryšio, nusprendė eiti Va Bank. Naujame vaizdo įraše jis dar prisišnekėjo keleriems metams kalėjimo.

„Jie (tie, kurie jį kaltina – red.) kažką įsivaizdavo savo fantazijose ir mano, kad kažkas priešui nežinoma. Aiškinu: priešas apie mus žino viską. Priešas mato, stebi iš kamerų ir dronų visus mūsų tiekimo maršrutus, priešas stebi visus mūsų maršrutus, priešas mato visus mūsų kelius, priešas, likus valandai iki mūsų tankų atvykimo, pradeda šaudyti į kelią, kuriuo važiuos tankai. Tai yra klausimas, kaip mums sekasi su informacijos saugojimu“, – sakė Lučinas.

 

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos Rusijos karinės technikos judėjimą stebi iš kelių taškų: „Jie mato iki kilometrų gylio! 2, 3, 4, 5! Jie mato mūsų techniką.“

Lučinas taip pat pasiūlė jam pretenzijas pateikusiai karinei vadovybei pasikeisti vietomis. Teigiama, kad jis yra pasirengęs vykti į tardymo izoliatorių, jeigu jie yra pasiruošę keliauti į frontą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: