[ŽT] Prigožinas renka armiją. „Mūsų yra 25 tūkst., ir mes viską sutvarkysime.“ (Video)  ()

Jevgenijus Prigožinas ragina rusus „prisijungti“ prie jo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas, apkaltinęs Rusijos gynybos ministeriją smūgiais jo užnugario stovykloms, paragino rusus „prisijungti“ prie jo.

Mūsų yra 25 tūkstančiai, ir mes viską sutvarkysime, išsiaiškinsime, kodėl šalyje vyksta chaosas. Turime 25 tūkstančius taktinio rezervo, o strateginis rezervas yra visa kariuomenė ir visa šalis. Prisijunkite visi norintys. Reikia baigti su šia anarchija“, - skelbiama „Wagner“ vadovo spaudos tarnybos paskelbtame pranešime.

Prigožinas apkaltino Šoigu pabėgimu iš Rostovo prie Dono.

„Šoigu ką tik gėdingai pabėgo iš Rostovo. 21 valandą pabėgo kaip bailys, kaip moteris. Kad nereiktų pasiaiškinti, kodėl kėlė sraigtasparnius mūsų vaikinams naikinti, kodėl paleido raketų atakas. Šis padaras bus sustabdytas“, - pareiškė Prigožinas.

Prigožinas tvirtina, kad Rusijos Federacijos karinė vadovybė tariamai pasinaudojo savo kariais, užpuolusiais „Wagner“ užnugarį.

„Paaiškėjo detalės, Šoigu specialiai atvyko į Rostovą, kad sunaikintų „Wagner“, pasinaudojo savo artileristais  ir sraigtasparnių pilotais, kad mus sunaikintų“, – sakė jis.

 

Vietinio leidinio „Rostovgazeta“ duomenimis, apie Šoigu kelionę pranešė tik „NewsFrol“ ir „Telegram“ kanalas „Moskovskaja pračečnaja“, bet ne Gynybos ministerija ar Rusijos valstybinės naujienų agentūros.

Teigiama, kad Prigožinas atvyko į Rostovą „vagneriečių klausimais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: