[ŽT] Griausminga žinia! „Wagner“ maišto tikslai plečiasi - „greitai turėsime naują prezidentą“  ()

„Wagner“ sureagavo į Putino kreipimąsi į žmones.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 [ŽT] Griausminga žinia! „Wagner“ maišto tikslai plečiasi - „greitai turėsime naują prezidentą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš oficialių „Wagner“ puslapių „Telegram“ sureagavo į Putino kalbą, kurioje jis ragino sukilėlius sudėti ginklus, grįžti į nuolatines dislokacijos vietas ir pavadino Prigožino veiksmus „dūriu į nugarą šaliai ir žmonėms“.

Iki šiol Prigožinas kartojo, kad veikia tik prieš Rusijos karinę vadovybę. Jis netgi įvardino savo priešus - gynybos ministras Sergejus Šoigu ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas. Tačiau dabar, atrodo, maišto tikslai plečiasi.

„Pipas pasirinko neteisingai. Tuo jam blogiau. Greitai turėsime naują prezidentą“, skelbiama  „AP Wagner“ kanale „Telegram“. Kitame pranešime pridurta - „Tuvos degradas ir Pipas net su chocholais negalėjo susidoroti. Kaip jie kovos su „Wagner“. Sergejus Šoigu yra gimęs Tuvoje, Pipu kartais vadinamas Putinas.

 

Kitame pranešime „AP Wagner“ pabrėžė, kad Putinas galėjo tiesiog taikiai atsisveikinti su Šoigu ir Gerasimovu - „Pipas nuspaudė pilietinio karo nuleistuką. Užuot pasiuntęs vieną ar du degradus į pensiją, jis davė įsakymą neutralizuoti labiausiai kovai pasirengusią dalinį Rusijoje. Vieno ar dviejų išdavikų gyvenimas buvo iškeltas virš 25 000 didvyrių. Kas šiame konflikte yra blogis, jau aišku. Pergalę iškovos „Wagner“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(79)
(0)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: