[ŽT] Strelkovas pasirinko pusę - „Wagner“ skelbia atsakymą (Video)  ()

Po Putino kalbos smėlyje braižomos linijos - visi renkasi puses. Ir toje situacijoje Igoris Girkinas-Strelkovas teisingų pasirinkimų neturi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 [ŽT] Strelkovas pasirinko pusę - „Wagner“ skelbia atsakymą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Strelkovas - FSB atsargos karininkas, buvęs Donecko separatistų vadas, garsus teroristas ir nusikaltėlis, prisidėjęs prie daugybės Rusijos karinių kampanijų. Nuo pat invazijos pradžios jis kritikuoja Rusijos karinę vadovybę, rizikuodamas būti nubaustas už „Wagner“ karinių pajėgų diskreditavimą. Todėl Rusijos elitas, ypač karinių pajėgų vadovybė, jo nemėgsta.

Užsienyje Igoris Girkinas irgi nėra laukiamas. Tiksliau, yra - jis ieškomas kaip vienas iš teroristų, atsakingų už civilinio lainerio numušimą Donecke 2014 metais.

Tai gal jam dėtis prie „Wagner“? Po Putino kalbos „Wagner“ paskelbė „greitai turėsime naują prezidentą“, tačiau okupuotų Ukrainos regionų valdžia skelbė „mes su prezidentu“. Žinoma, neaišku, ar tų okupacinių administracijų kanalai nėra valdomi centralizuotai.

Girkinas taip pat pasirinko likti prieš „Wagner“. Ir „Wagner“ jam atsakė - „Juokinga stebėti, kaip visos karinės žiurkės staiga stojo į Tuvos degenerato pusę ir galvoja, kad po Pypo kreipimosi pasirinko teisingai. Ir staiga ne? Strelkovas jau pasirašė savo mirties nuosprendį.“ Gynybos ministras Sergejus Šoigu yra kilęs iš Tuvos.

 

Ne visi renkasi Kremliaus pusę - kai kurie Rusijos daliniai palaiko „Wagner“ neslėpdam veidų:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(1)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: