[ŽT] „Smogia artilerija, Gradai, HIMARS. Įsijungė visas modernių ginklų parkas.“ Skelbiamas ugnies košmaras prie Bachmuto  ()

Ukrainos gynybos pajėgos vis dar yra mieste ir toliau kovoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija nesugebėjo užimti Bachmuto. Ukrainos gynybos pajėgos vis dar yra mieste ir toliau kovoja. Tai savo „Telegram“ kanale, birželio 23 dieną, paskelbė šia kryptimi kovojantis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys „Bachmuto Demonas“.

Į rusų pozicijas aktyviai smogia artilerija, Gradai, HIMARS ir visas modernių ginklų parkas. Jų atsargos, kurios metamos į Berchivką ir Kliščijivką, yra metodiškai deginamos. Žvalgyba ir artilerija ieško technikos ir tranko ją metodiškai, randa net tą, kuri pasislėta toli į rytus nuo miesto. Visa tai labai gerai, nes jų pėstininkams darosi vis sunkiau užimti pozicijas“, – pasakojo karys.

Jis patikslino, kad Ukrainos gynybos pajėgos šioje srityje žengia į priekį, tačiau dėl stipraus rusų pasipriešinimo tai vis dar vyksta lėtai. Nepaisant to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau metodiškai veržiasi pro priešo pozicijas.

 

Pačiame mieste, anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojo, liko Ukrainos kariškiai. Jiems priklauso pietrytinė gyvenvietės dalis.

„Bachmute buvęs „Lėktuvų rajonas“ tebėra mūsų“, – patikino kariškis.

Jis taip pat patikslino, kad Rusijos kariai, bandydami atitraukti dalį Ukrainos pajėgų iš Bachmuto, pradėjo puolimą prieš Kupjanską, tačiau priešo planai buvo sužlugdyti, operacija žlugo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(2)
(142)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: