„Gerasimovui dega užpakalis.“ Ždanovas skelbia, kas laukia „Wagner“ smogikų (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas aiškino, kad Rusijos Federacijos karinė vadovybė J. Prigožino kovotojams pasiūlys sunkų pasirinkimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tie „Wagner“ samdiniai, kurie dalyvavo J. Prigožino kampanijoje prieš Maskvą, greičiausiai bus priversti vykti į kovą Ukrainoje kaip sutartininkai, mano Olegas Ždanovas.

Rusijos Federacijos reguliarioji kariuomenė Ukrainoje patiria didelių nuostolių, kuriuos reikia nuolat kompensuoti, o tam galima pasitelkti „Wagner“. Gali būti, kad jų nereikės versti pasirašyti sutarties, nes bijodami mirties kariai tai padarys savo noru. Būtent tokį likimą sukilimo dalyviams pranašauja karo ekspertas.

Apie tai, kas laukia J. Prigožino „vagneritų“ po dalyvavimo keistoje jų lyderio akcijoje, Olegas Ždanovas pasakojo naujame „YouTube“ vaizdo įraše.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas išsakė savo požiūrį į „Wagner“ kovotojų likimą: „Rusijos generalinio štabo viršininkas V. Gerasimovas šiandien neatsisakys nei vieno kario ir nė vieno kulkosvaidžio. Jo užpakalis dega. Frontas tuoj subyrės ir „vagneritų“ jis paleisti niekada nenorės.

Jie bus priversti pasirašyti sutartį, kas, beje, turėtų įvykti iki liepos 1 d., ir grįžti į frontą. S. Šoigu įsakymas neatšauktas. Tų, kurie nenorės pasirašyti sutarties su Rusijos ginkluotosiomis pajėgomis, laukia, kaip sakė N. Patruševas, arba įkalinimas iki gyvos galvos, arba mirtis. Jei priešinsis, jie bus likviduoti“, – alternatyvą sutarčiai su RF išsakė Olegas Ždanovas.

 

Dėl paties J. Prigožino, kuris tariamai yra Baltarusijoje, o A. Lukašenka yra jo saugumo garantas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas mano, kad „V. Putinas jo nepaliks gyvo. Jam reikia bėgti labai toli, darytis plastinę operaciją, slėptis bet kur.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(0)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: