Tai įspūdinga. Skelbiama apie milžinišką Prigožino turtą (Foto)  ()

Nekuklus maištaujančio virėjo gyvenimas: Jevgenijaus Prigožino turtas ir pajamos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per karą Ukrainoje „Wagner“ lyderis sukūrė kieto ir grubaus kario, gyvenančio su savo pavaldiniais spartietiškomis sąlygomis, įvaizdį.

Kita vertus, kieto kario įvaizdis dar ne viskas. Prigožinas yra turtingas. Skelbiami įdomiausi Prigožino turtai.

„Telegram“ kanalo „Bild na russkom“ duomenimis, Prigožinui priklauso:

privatus „Hawker“ lėktuvas, kurio vertė 2 mln.; jachta „Sankt Vitamin“ už 6 mln. €;  rūmai prie Juodosios jūros, kurie gali kainuoti 100-150 mln.; platus transporto priemonių parkas, kurio puošmena – prabangus retro Cadillac; Prigožino žmonai priklauso keli kurortai, šokolado fabrikas ir Sankt Peterburgo šokolado muziejus.

Prigožino pajamos 2023 m.

Vasario mėn. laikraštis „Financial Times“ pranešė, kad Prigožinas iš gamtos išteklių įmonių Afrikoje ir Viduriniuose Rytuose galėjo uždirbti 250 mln. dolerių.

Įmonės „Europolis“ (angliavandenilių gavyba Sirijoje) 2020 m. pajamos siekė 134 mln. USD, o pelnas – 90 mln. Po metų pajamos siekė tik 400 000 JAV dolerių, tačiau įmonės balansas siekė 92 mln. 

 

„M Invest“ – aukso gavyba Sudane. 2021 metais jos pajamos siekė 2,6 mln. 

Dvi įmonės (jų pavadinimai neskelbtini) – pramoninės įrangos siuntimas Sudane ir Centrinės Afrikos Respublikoje. Pajamos 2021 m. viršijo 6 mln.

„Merkurijus“ -  Sirijos naftos ir dujų sektorius. Iki 2021 metų įmonė uždirbo 67 mln.

Tai ne visas samdinių lyderio turto ir pajamų šaltinių sąrašas. Tai tik ledkalnio viršūnė, kurios didžioji dalis saugiai paslėpta po fiktyvių įmonių širma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(22)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: