[ŽT] „Žinoma, ar jūs tuo abejojate?“ Buvęs šnipas skelbia Putino paslaptį, kuri sudrebintų Rusiją  (3)

Buvęs KGB pareigūnas atskleidžia Putino paslaptį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabartinis Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas mylėjo daugybę vyrų. Putino išrinktieji buvo Dmitrijus Medvedevas, dabar einantis Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojo pareigas, ir Rusijos violončelininkas Sergejus Rolduginas, tai tvirtino buvęs SSRS Valstybės saugumo komiteto darbuotojas Sergejus Žirnovas interviu Ukrainos žurnalistui Dmitrijui Gordonui sakė.

„Jis turėjo kitų žmonių, vyrų, kuriuos buvo įsimylėjęs, yra Dima Medvedevas ir kiti, Rolduginas... jis turėjo daug...“, – pasakojo buvęs šnipas.

Žurnalistas paklausė pašnekovo, ar rusų lyderis yra gėjus, ir sulaukė tokio atsakymo: „Žinoma, ar jūs tuo abejojate?“. Pasak Žirnovo, Medvedevas taip pat yra gėjus.

„90 metais Putinas, grįžęs iš Drezdeno, „sėdo“ po Leningrado universiteto (Sankt Peterburgo valstybinio universiteto – Red.) stogu kažkokiu rektoriaus padėjėju tarptautiniams ryšiams, vadinasi, jis tapo aktyviąja KGB rezervo dalimi, griežtai tariant, buvo... atsakingas už mokytojų ir studentų verbavimą“, – pridūrė ekspertas.

 

Žirnovas pabrėžė, kad „Medvedevas tuomet buvo jaunas docentas, ką tik apgynęs daktaro disertaciją“. „Putinas užverbavo jį KGB agentu. Ir tada jie turėjo susitikimus - „operas“ su agentu, saugiuose namuose. Tai viskas. Ir tada ilga pauzė. Tiek. Įsivaizduokite, ką jie ten darė, tame saugiame name“, – dalijosi buvęs KGB pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(16)
(58)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: