Cirkas įsisuko - Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu gali pakeisti Stevenas Seagalas? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UltimaTimatum 2023-06-29 13:43
Nesiginčysiu dėl Seagalo filmų kokybės, bet toliau lazda perlenkta: "Aikido, kaip atskirą kovos meno šaką, japonų vyriausybė oficialiai pripažino 1940 m., įkurdama Aikido Fondą, kurio tikslas – apsaugoti ir propaguoti teisingus aikido idealus, sukurtus ir propaguotus paties įkūrėjo". "Steven Frederic Seagal (/sɪˈɡɑːl/; born April 10, 1952) is an American-born actor, screenwriter, and martial artist. A 7th-dan black belt in aikido, he began his adult life as a martial arts instructor in Japan[2] and eventually ended up running his father-in-law's dojo.[3] He later moved to Los Angeles where he had the same profession."
Darius995 2023-06-29 14:56
Ir vėl tą besipravardžiuojantį darželinuką prileido straipsnius rašyti. Suprantu, kad turite priežasčių nemėgti S. Seagalo, bet ar tikrai verta pritempti savo neigiamą ir niekuo nepagrįstą nuomonę apie visą aktoriaus praeities veiklą? "Jo kastuvėlis negražus ir kelnės per daug žalios!" Vadinti aikido nesąmone yra nesąmonė. Tai įdomus ir sveikatai naudingas hobis, gražiai atrodo ekrane ir iš esmės nelabai skiriasi nuo kitų kovos menų, kurie pirmiausia yra menas, ir tik po to - kovos. Apie filmus galima turėti asmeninę nuomonę, bet ją suabsoliutinti ir pateikti kaip aksiomą yra tas pats darželis. Sakinys "Seagalo filmai yra neįtikėtinai blogos kokybės, koviniai filmai. " apskritai turi loginę klaidą bei prieštarauja pats sau. Galiu tik pritarti tai daliai, kur teigiama, kad jo filmai buvo - kaip ir visi koviniai filmai. Autoriau, nusivalykit snargliuką ir eikit pietų miegelio.
justt 2023-06-29 17:19
Man atrodo cia tik 2 darzelinukai ir sukas prie sito propagandinio projekto. Neskaiciavau, bet turbut virs 90% technologiju turinio patapo ukrainos propaganda.
Hmz 2023-06-29 22:36
Ir kur čia matai prieštaravimą?
bahuriux 2023-06-29 22:46
To UltimaTimatum ir Darius995 Aikido ar dar koksnors kovos menas nesvarbu, paprasčiausiai s. seagal yra š gabalas, kaip ir jo filmai, toks kaip straipsnyje ir parašė. Aš visiškai pritariu straipsnio autoriui, jis tikrai galėtu pakeisti šoigu, rusija to verta. Gaila kad tai neitin realu.
Darius995 2023-06-30 00:44
Na, niekas ir nesiginčija, kad Seagalas - geras klounas ir būtų įdomu pamatyti cirką su juo vietoje Šoigu. Parašytų detaliau, ką jis prisidirbo, kad teko slėptis Rusijoj, tai bent būtų įdomu skaityti, o kai stumia ant kovinių filmų ar aikido, tai toks darželinuko lygis. Dar tegul užstumia ant jo mėgstamiausių džinsų markės - mol neįtikėtino bjaurumo, ir tie, kas per klaidą tokius nešioja, turėtų susigėsti ir staigiai nusimauti. Kad ir vidury gatvės, jei ten tai perskaitė.
kestutisz 2023-06-30 09:32
Na taip, stūmimas ant aikido ir filmų kokIbės tai gan vaikiška. Kai kartais pažiūrintis MMA ir šiek tiek pasiglamonėjęs tokiam stiliuje ant tatamio irgi galiu pasakyt - kad ten irgi fignia, jokiam realiam mūšyje tai tikrai nenaudotina (nei prieš šautuvą, nei durtuvą ant jo nepasimaivysi, energijos burbulų irgi nepasiųsi kad ir kiek treniruosies, deja)
Dannas3 2023-06-30 09:56
Man ir nepatinka aikido, bet juk cia labiau skonio reikalas. Juk nemazai tu kovos menu, kur realybeje tikrai nera tokie efektyvus. Pvz gatveje ir bjj niekas nesikauna, kai realybej tai bene efektyviausias kovos menas. Aisku aikido patys is saves padare komedija, kai pilna youtubej video, kai sensejai vien peties pagalba atlieka dziudo veiksmus:)))
mindaugas.vaitiekūnas 2023-06-30 10:26
Tai tu Muay Thai į tą MMA stilių įtrauk - pamatysi ir gatvėje efektyvumas atsiras
Dannas3 2023-06-30 11:16
Kazka jus cia painiojat. MMA yra kovu misinys, o ne vien bjj, kad tik ant tatamio voliotusi. Tie patys alkuniu smugiai is Mhuay Thai yra galimi.
montes 2023-06-30 12:04
Komentaruose užuodžiu ruso kvapelį. Kaip visada - reikia kalbėti apie kažką aplink, kas nėra esmė ir šnekėti apie tai, kad portalas yra Ukrainos propaganda, o s seagalas - labai geras aktorius. Absoliučiai tas yra nesvarbu. Bet koks šūdo gabalas, kuris nors kiek draugauja su ruzzija ir lieka tik šūdo gabalas. Ir vienodai man ką jis ten nuveikęs, ką pasiekęs - jis vis tiek šūdo gabalas bus tol, kol neatsivers į gėrį ir nepradės atgailauti ir aukoti Ukrainai pinigų. Ir tokiu atveju visa jo veikla - šūdo verta, jeigu jis yra dvasios ubagas. Kita vertus, yra daugybė atlikėjų, menininkų, etc. kurie labai aktyviai remia Ukrainą. Man, pvz, kai kurių iš jų kūryba visiškai svetima ir turbūt patinka tiek pat, kiek ir seagalo šūdfilmiai. Bet yra esminis BET. Juos gerbti reikia už tai, kad jie remia Ukrainą ir stovi tiesos bei gėrio pusėje. Jeigu seagalas būtų normalus žmogus, remiantis Ukrainą, o ne ligonis, tada sakyčiau jo - ok, patyliu dėl jo šūdinų filmų, bet spaudžiu dešinę už teisingą poziciją. O dabar - ruskij vajeni karabl idi nx su visais savo aikido ir kitais šūdais.
kestutisz 2023-06-30 16:04
MMA pateikiau kaip repliką į straipsnį, mišinį "visko", kas gražu/meniška/sportiška etc... ir absoliučiai jokios naudos realiame kare, net į apkasus niekas nešoka pirma ten neprimėtęs granatų/minų/etc. Naudos tiek pat kiek iš tų juokingųjų desantininkų pūsliių pūtimo - rodo tik, kad nu gyvas, kvėpuoja, na kaip ir viskas.
HardAxe 2023-06-30 17:20
Edward Snowden - pabėgęs į Rusiją, bet jo neįmanoma negerbti už viešo intereso gynimą. (nežinau kaip jam sekasi ir ar jis draugauja su režimu). Tuo pačiu jei kažkoks nieko vertas muzikantas ar bomžas palaiko ukraina, tai jie tuo ir lieka nieko vertas muzikantas ir bomžas. Žmogaus profesionalumas dažniausiai nesusijęs su jo politinėm pažiūrom.* *palaikyti rusijos oficialią retoriką turi būti išimtinis atvejis - reikalinga arba didelė asmeninė nauda, arba smegenų trūkumas. Bet jei asmuo oficialiai abejingas, ar gali jį kaltinti?