[ŽT] „Jie juda „balta linija“. Liko 20 km iki Tokmako.“ Z-kanalai skelbia apie didelį mūšį ir Ukrainos pergalę (Foto)  ()

Ukrainos kariuomenės daliniai sistemingai juda į pietus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-30 [ŽT] „Jie juda „balta linija“. Liko 20 km iki Tokmako.“ Z-kanalai skelbia apie didelį mūšį ir Ukrainos pergalę (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės daliniai toliau veržiasi į Orechovo fronto sektorių, artėdami prie Robotynės gyvenvietės. Rusijos karo propagandistai pranešė apie intensyvias kovas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimą mažomis grupėmis link gyvenvietės.

Rusijos „Telegram“ kanalas „Dva majora“ birželio 29 d. pranešė, kad okupantai laikosi ir laiko gynybą vieno lauko atstumu iki Robotynės. Tačiau jau po pietų buvo gauta nauja informacija, pagal kurią Ukrainos kariškiai karinių susirėmimų liniją gerokai perkėlė į pietus.

Apie tai savo „Telegram“ kanale pranešė Rusijos karo propagandistas Romanovas, remdamasis savo šaltiniais iš fronto.

„Kolegos, čia vaikinai praneša, kad jie pajudėjo nuo 15:00 ir juda „balta linija“. Priešui liko „vienas laukas“ į šiaurinį Robotynės gyvenvietės pakraštį“, - rašė jis.

Robotynė yra 20 km nuo šiaurinio Tokmako miesto pakraščio – vienos iš pagrindinių okupacinių pajėgų gynybinės linijos pietuose.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(0)
(80)

Komentarai ()

Susijusios žymos: