[ŽT] Ukraina smogė, įsiveržė į 1300 metrų gylį. Rusija skubiai siunčia rezervą (Foto)  ()

ISW apie padėtį Chersono regione ir Zaporižioje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zaporižios ir Chersono fronto sektoriuose Ukrainos ginkluotosios pajėgos įsiveržė į 1300 metrų gylį, o pagrindiniai mūšiai vyksta Rivnopilio-Volodynes linijoje.

Rusijos karo korespondentai teigia, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko įsitvirtinti Prijutnojes srityje, o Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad jos kariuomenė atmušė atakas Staromajorskes rajone. Karo studijų instituto analitikai paskelbė apie situaciją mūšio lauke birželio 29 d.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „Taurijos“ karių grupės spaudos tarnyba pranešė apie kautynes ​​Zaporižios srities vakaruose, Robotynės srityje. Tuo pat metu Rusijos visuomenė praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau yra šiauriniame gyvenvietės pakraštyje.

 

Šiame fronto sektoriuje Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms priešinasi „Sudoplatovo“ okupantai, 429-asis ir 70-asis motorizuotųjų šaulių pulkai.

Tuo tarpu įsibrovėliai pastatė naują užtvanką Tokmako pakraštyje, kad dar labiau sustiprintų miestą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo atveju.

 

Rusijos gynybos ministerija dislokuoja rezervą kairiojo Dniepro kranto rajone, kur yra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai. Okupantai baiminasi, kad Ukrainos gynėjai gali pradėti kontrpuolimą prie Antonivkos tilto. Tuo tarpu gauleiteris Saldo paskelbė apie naujo savanorių bataliono „Vasilijus Margelovas“ sukūrimą, kovojantį su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis Chersono srityje.

„ATESH“ judėjimo partizanai pareiškė, kad Krymo okupacinė valdžia stiprina įsibrovėlių pozicijas Armiansko srityje. Krymo chemijos gamykloje „Titanas“ įvestas specialus kontrolės režimas. O grupuotė „Konvojus“ saugo Chersono srities okupacinius pareigūnus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: