Z-kanalai ūžia. Skelbia apie galingą puolimą. Smogia artilerija, juda tankų kolonos, pasiekta pirmoji Rusijos gynybos linija  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos triuškina rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų šturmo grupės, prisidengdamos artilerija ir tankais, šturmavo Rusijos kariuomenės pirmosios gynybos linijos griovius.

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais dėl padėties Zaporožės fronte, pranešdami apie galingą puolimą Orechovsko fronto linijos ruože.

Rusų Z-karo korespondentas Vladimiras Rogovas savo „Telegram“ kanale praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos aktyviai dengia rusų pozicijas artilerijos smūgiais, kurių priedanga į mūšį Robotinės gyvenvietės kryptimi meta tankų dalinius.

Be to, Ukrainos puolimas vyksta sėkmingai, o Rusijos propagandistai praneša, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko pasiekti pirmąją Rusijos gynybos liniją, kuri, tikėtina, netrukus bus pralaužta.

 

Be artilerijos, Ukrainos kariuomenė taip pat aktyviai naudoja minosvaidžius, o Ukrainos ginkluotųjų pajėgų šturmo daliniai jau įžengė į griovius ir per kelis šimtus metrų intensyviai kaunasi šaulių ginklais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(223)
(5)
(218)

Komentarai ()

Susijusios žymos: